Nordcert söker en Svetsexpert - revisor till svetsområdet och vårt certifieringsteam!

Publicerad 2018-12-17

Nordcert AB är ett av Sveriges ledande certifieringsorgan inom produktområdena ballast, betong, armering, stål och svetsning. På stålområdet arbetar vi främst med certifieringar inom EN 1090 och ISO 3834. Vi genomför även utbildningar och seminarium inom våra områden.

Vi medverkar i standardiseringsarbetet i Sverige och inom EU. Nordcert har också egna tekniska råd och etablerad kontakt med myndigheter och branschföreträdare.

Vår efterfrågan på certifieringstjänster ökar så vi söker underleverantörer för revision inom svetsområdet EN 1090 och ISO 3834.

Arbetsuppgifter
Som Svetsexpert-revisor arbetar du med certifieringar främst för EN 1090-1,-2 samt ISO 3834 och genomför certifieringen av våra kunder inom Stålbyggnads- och Svetsningsområdet. Detta innebär mycket kundkontakter samt tekniska bedömningar.

Vi ser främst på att köpa tjänsten av dig där du arbetar i rollen som underleverantör. 

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning, teknisk högskolenivå
IWE- eller IWT diplom
Praktisk erfarenhet från svetsning, kontroll, svetsledning-koordination eller expert inom svetsning. Tekniskt insatt i regelverk avseende svetsning
Utbildning och erfarenhet inom revision.

Som person bör du vara en teamspelare, kunna lyssna och agera, ansvarstagande, strukturerad, kunna tänka nytt och möjliggöra ett starkt nätverk. Vi ser fram emot att kunna arbeta med Dig i vårt certifieringsteam.

Verkar detta intressant tveka inte att kontakta oss
Vi ser fram emot ett kort beskrivning av dig och ett CV.
Ansökningar hanteras löpande.
Mera upplysningar eller ansökning:

Douglas Wallding, VD Tel 08-34 92 74, 070- 610 42 90, douglas.wallding@nordcert.se.
Nordcert AB, Wallingatan 33, 111 24 Stockholm 

Se vidare information: www.nordcert.se


Copyright 2023 © NORDCERT AB